✓ Fri frakt fra 299 ✓ Rask levering
meny

Vegetarburger med blomkål & brokkoli

Denne vegetarburgeren med blomkål og brokkoli smaker ekstra godt med en tzatziki eller hvitløksdressing. Bland gjerne inn litt revet parmesan eller hakkede peanøtter i deigen før svelling.

Vegetarburger på 1 – 2 – 3

Snarveien til en vellykket vegetarburger! Miksen gir 8 små eller 4 store burgere.

Det er flere gode grunner til å variere kostholdet sitt med en vegetarburger: Spise mindre kjøtt og mer økologiske korn, belgfrukter og grønnsaker, bidra til et mer bærekraftig landbruk, og ikke minst spare penger. Du vil også bli overrasket over den gode smaken og konsistensen. Vi har omhyggelig valgt og blandet forskjellige korn, grønnsaker og urter fra økologisk landbruk – slik at du raskt kan tilberede en vegetarburger hjemme. En enkel tilberedning med mange smakfulle variasjonsmuligheter – for hele familien!

Små vegetarburgere passer også ypperlig til salater, i grønnsaksretter med ris eller i pitabrød med frisk salat og en kald dressing. Prøv også kald vegetarburger i barnas matpakke eller som et mellommåltid.

Denne vegetarburgeren med blomkål og brokkoli smaker ekstra godt med en tzatziki eller hvitløksdressing. Bland gjerne inn litt revet parmesan eller hakkede peanøtter i deigen før svelling.

Ingredienser:
Havregryn*, kikertmel*, semulegryn av spelt*, blomkål* 7%, brokkoli* 3%, havsalt, løk*, rørsukker*, spinat*, urter*, hvitløk*, krydder*.
* = Fra godkjent økologisk landbruk.
Kan inneholde spor av melk, egg, soya og sennep.

Tilberedning:
1. Tøm posens innhold i en bolle og tilsett 1,5 dl kokende vann. Rør godt om. Tilsett så et pisket egg og bland ingrediensene godt sammen.
2. La deigen svelle i 15 minutter på kjøkkenbenken (eller 10 minutter i kjøleskapet).
3. Form til burgere med hendene (ca. 1,5 cm tykke). Stek burgerne i olje til de er gjennomvarme og sprø på begge sider (middels varme).

Lag din egen vegetarburger:
Det er bare fantasien som setter grenser for hva du kan tilsette av egne ingredienser og smakstilsetninger i disse vegetarburgerne. De mest populære ingrediensene i en vegetarburger er belgfrukter, grønnsaker, frø, nøtter og ost. Det gir absolutt best resultat å finhakke eller å bruke stavmikser på disse ingrediensene, før de tilsettes i deigen sammen med kokende vann.

 

Vegetarburger med blomkål & brokkoli selges i følgende butikker

Kolonial123 Levert

Prøv andre vegetarburgere: