✓ Fri frakt fra 299 ✓ Rask levering
meny
Økologisk tacokrydder

Nyheter i vårt sortiment

28/08 - 15

Nå i september utvides serien vår med tre spennende matvarer: Økologisk tacokrydder, Økologisk blomkålsuppe med quinoa og Økologisk brokkolisuppe med grønn spelt. Her kan du bli bedre kjent med disse!

Økologisk tacokrydder
Visste du at tacokjøttet smaker enda bedre med litt tomatpuré? Vår nye kryddermiks til taco tilberedes i 2 enkle trinn. Med kjøttdeig, tomatpure, vann og vår kryddermiks blir sluttresultatet overraskende godt. Denne kryddernyheten vil være tilgjengelig hos Meny, og står i hyllen sammen med de andre tacomiksene. Vårt mål er å gi forbrukeren økologiske valgmuligheter, og nå blir vi synlige også i tacohyllen. Alle våre kryddermikser er fri for gluten og melk. Les mer her!

Økologisk blomkålsuppe med quinoa
Med en høy andel økologisk blomkål og økologisk quinoamel, har vi laget en helt ny suppe for det norske folk. Som både er annerledes, sunn og særdeles smakfull. Quinoa er en næringsrik urteplante som stammer fra Andesfjellene, hvor det er frøene som brukes. Smaken er nøtteaktig og svakt søtlig. Vår blomkålsuppe med quinoa er fri for gluten og melk. Suppen selges hos Meny butikkene. Les mer her!

Økologisk brokkolisuppe med grønn spelt
Grønn spelt? Det er en naturlig årsak til at vi har brukt nettopp grønn spelt. Det smaker nemlig kjempegodt sammen med brokkoli. Grønn spelt er umoden spelt, som da bevarer smak, lukt og næring i kornet. Grønn spelt har en mild krydret og røykaktig smak. Med en høy andel brokkoli, grønn spelt og quinoa har denne suppen fått en naturlig, særegen og deilig smak. Denne suppen har dessverre ikke fått avtale med noen butikker ennå. Den selges i utvalgte spesialforretninger som Helios, Røtter, Reindyrka og Økologiske dagligvarer i Stavanger.