✓ Fri frakt fra 500 ✓ Rask levering
meny

Oppskrift – Tikka Masala Baguettesalat

21/05 - 14

Hvorfor ikke bytte ut skinke og ost på baguetten med en skikkelig Tikka baguettesalat? Denne oppskriften ble laget av Matografen for en tid tilbake, og var vinneren i vår skonkurranse med Matbloggsentralen. En smakfull og krydret baguettesalat med drageånde garanti:)

Her er oppskriften

Ingredienser

• 1 Pk Raske Retter Tikka Masala

• 1/2 boks mais

• 400 g kyllingfilet (kalkunfilet) hakket i små terninger (ikke kjøp kyllingkjøttdeig, denne retten fortjener ikke

• 1/2 boks kokosmelk

• 4 ss mango grovhakket

• 1/2 stk rødløk finhakket

• 6 stk cherrytomater hakket

• 1 stk Lime

• Persille

• Frisk Koriander

• Olivenolje

 

Fremgangsmåte

•Stek en grov baguette og sett til avkjøling på en ris

•Varm opp krydderpose nr.1 med litt olje som beskrevet på pakningen.

•Tilsett så kyllingfilet i terninger og 2 ss mango. Brun dette godt. Tilsett så cherrytomater og litt hakket persille, stek videre et par minutter på forholdsvis høy varme.

•Tilsett så kokosmelk og kryddermiks 2. Ikke ta oppi all kokosmelken med en gang, spe heller på etterhvert. Blandingen skal få en fast konsistens, så viktig at det ikke er for mye væske!!.

•Kok blandingen ned så det blir en fast masse. Sil eventuelt av væske om det behøves.

•Tilsett litt hakket koriander og klem inn litt lime. Bland godt sammen, smak til med salt og pepper, og sett til avkjøling.

•Ta en boks mais, litt olivenolje, salt og pepper, en spiseskje hakket koriander og kjør til en glatt røre med en stavmikser eller liknende. Smak til med salt, pepper og lime

•Når alt er kaldt og har fast konsistens gjør du følgende: Del en baguette på midten, men ikke skjær den helt over. Legg litt av maisblandingen i bunn. Så legger vi kyllingblandingen så det fyller baguetten, og avslutter med frisk koriander, litt fersk mango og noen dråoper lime på toppen!!