✓ Fri frakt fra 299 ✓ Rask levering
meny

Supper

Visste du at en soppsuppe enkelt kan piffes opp med bacon og hvitløk? Eller at en tomatsuppe smaker utrolig godt med avokado og røde linser? En suppe fra pose blir med noen enkle grep raskt mer frisk og spennende. Vårt konsept handler nettopp om dette; raske supper til hverdagsmaten med din egen personlige “touch”. Flere spennende smaksvariasjoner får du ved å lese om hver suppe. God øko-middag!

Økologisk Tomatsuppe

Økologisk miks for tomatsuppe på pose. Tilberedes med vann. 3 porsjoner. Se under for tips til smakfulle variasjoner.

butikkbutikkKolonial123 LevertSpar

Økologisk Soppsuppe

Økologisk miks for soppsuppe på pose. Tilberedes med vann og matfløte. 3 porsjoner. Se under for tips til smakfulle variasjoner.

butikkKolonial123 Levert

Økologisk Grønnsaksuppe

Økologisk miks for grønnsaksuppe på pose. Tilberedes med vann og smør. 3 porsjoner. Se under for tips til smakfulle variasjoner.

butikkbutikkKolonial123 Levert

Økologisk Blomkålsuppe med Quinoa

Økologisk miks for blomkålsuppe med quinoa på pose. Blomkålsuppe er en klassisk hverdagssuppe. Denne miksen for blomkålsuppe er laget av utvalgte økologiske ingredienser og er uten kunstige tilsettingsstoffer. Miksen er utviklet spesielt for norske ganer, og gir en mild og god blomkålsuppe. Tilsett dine egne, ferske ingredienser – for eksempel krutonger, bacon eller parmesan – så har du […]

butikkbutikkKolonial123 LevertSpar

Økologisk Brokkolisuppe med Grønn Spelt

Økologisk miks for brokkolisuppe med grønn spelt på pose. Brokkolisuppe er en klassisk hverdagssuppe. Denne miksen for brokkolisuppe er laget av utvalgte økologiske ingredienser og er uten kunstige tilsettingsstoffer. Miksen er utviklet spesielt for norske ganer, og gir en mild og god brokkolisuppe. Tilsett dine egne, ferske ingredienser – for eksempel blåmuggost, chorizo eller grønnkål – så har […]

butikkKolonial123 Levert