✓ Fri frakt fra 299 ✓ Rask levering
meny

Vår nye produktserie ser endelig dagens lys!

09/02 - 15

Mens flere dagligvarekjeder melder om en gryende interesse etter økologiske produkter i butikkene, står vi klare på startstreken med en ny, økologisk produktserie. Som den aller første. Så vi er rimelig spente på mottakelsen kan du si!

Tidspunktet kunne altså ikke vært bedre. Økologiske supper og sauser på pose fra Raske Retter kommer i matbutikkene fra 16.februar. En slik stor produktlansering har tatt oss mer enn ett år å ferdigstille. Nå er de endelig på vei ut til butikkene.

Hele serien er laget av spesielt utvalgte økologiske ingredienser og uten kunstige tilsettingsstoffer. Det betyr ingen tilsatte smaksforsterkere eller gjærekstrakter. Vi bruker heller ikke palmeolje eller modifisert stivelse. Reseptene har vi utviklet selv og de er nøye tilpasset norske smakspreferanser med bl.a. et lavt saltinnhold. Nå lanseres populære typer som bl.a. tomatsuppe og fløtesaus. Alle produktene er godkjent som økologisk av Debio Norge.

Konseptet er også helt nytt; supper og sauser med din personlige “touch”. En saus på pose blir nemlig med noen enkle grep raskt mer frisk og spennende. På hver pakning beskrives smakfulle tips til hvordan du enkelt piffer opp våre sauser og supper. En hvit saus for eksempel, smaker aller best til laks med litt dijonsennep oppi. Eller en fløtesaus smaker utrolig godt til biff ved å tilsette litt sitronpepper og vårløk i sausen.